Persianero ecónomico a domicilio

Persianas domésticas y local comercial

Tel.637709226  persianas barcelona


 

Tel.637709226  persianer a domicilio

Motorizar persiana  a domicilio Barcelona

motorizar persianas barcelona

 

 

Motorizar persianas barcelona

 

motorizar persianas metalicas barcelona

 

Motoritzar persianes Barcelona. motors tubulars de 40, 60, 70 100 mm molts clients satisfets .La meva primera reacció al haver d'instal·lar el motor en els meus persianes no era la millor, em sentia bastant reticent, pensava que seria car.

Però la veritat és que estava fart d'activar la persiana de manera tradicional, dels problemes que tenia a l'hora de pujar-les i baixar-les, del mal que em feia a l'esquena tirant de la cinta, de l'haver d'estar segur que la cinta no es doblava i no es desgastava de tant ús, que molts components s'avariaran i hagués d'estar de tant en tant canviant-i substituint-los per altres, que les lames es em trenquessin i es em doblaran a causa de les baixades i pujades fortes , etcètera.
 

motorizacion persianas barcelona         


Per aquests motius, em vaig dedicar una tarda a mirar models de motors que em poguessin ajudar a canviar tot això. Motorització persianes Barcelona, ​​motoritzar persianes elèctriques Barcelona. Un cop vaig tenir temps per comparar entre un motor i un altre, em vaig inclinar a fer tal tasca: instal·lar un motor en el meu persiana, fent-me la tasca aquesta empresa.

 

Tel.637709226  persianer a domicilio

 

Motoriza teus persianes ambs els millors motors del mercat

reparación persianas barcelona motorizadas

Motorizaciones de  persiana elèctrica a domicilio Barcelona

Reparar persiana eléctrica Barcelona Això que pot semblar una ximpleria, la veritat que veient avui en perspectiva, m'adono que va ser una decisió molt bona, molt positiva, ja que la relació entre el preu i la qualitat és altament notòria, guanyant molt més del que en realitat he pagat. I és que els beneficis que es guanyen són tants que la veritat és que segur que després de llegir aquests paràgrafs tu també vas a voler que a tu et instal·lin un motor per persiana.


-En primer lloc, em vas a permetre que et digui que la meva vida és ara molt més còmoda, que he guanyat un benestar enorme que abans no tenia. I és que en decidir que els meus persianes es motorizaran, el que estava aconseguint és que un botó dominés la meva vida. Igual que actiu meu televisor amb només prémer el botó del comandament, o que em connecto al meu ordinador amb tan sols un clic, en el sector de les persianes passa el mateix. Ara un sol moviment del meu dit és suficient per pujar o baixar una pesada persiana. Jo, almenys, no vull que aquest avantatge es vagi, no vull haver de dependre de persianes tradicionals.


-En segon lloc, ara m'he adonat d'una altra avantatge enorme, molt gran: la vida útil de les meves persianes és molt més gran. Sí, amic, així és, la durabilitat és ara molt més elevada, fent que triguin molt més en avariar-se. A mi, almenys, des que els vaig posar motor, no m'han espatllat. I això és perquè la persiana puja i baixa de manera natural, de manera més eficaç, sense estrebades, de manera que les seves peces no es van deteriorant de manera tan ràpida. Persianes elèctriques motorització Barcelona.

 

motor persiana barcelona

-Per últim, deixa que et comenti el següent: potència, vigor, resistència ... tots aquests termes es poden aplicar ara als meus persianes. I és que, com ja t'he dit, els components i els accessoris es veuen molt més forts, més duradors, més eficaços, més capaços de dur a terme la seva funció, fent que la persiana sigui una màquina més perfecta.


Tot el manual té data de caducitat, però la maquinària es construeix per a durar. I clar, no es em pot oblidar dir-te que el millor de tot ha estat dir adéu a la cinta, aconseguir lliurar-me d'aquest accessori ha estat per a mi un alliberament. Encara sort, perquè abans es desgastava, es trencava, em donava problemes, etcètera. Motorització persianes amb motor Barcelona, ​​motoritzar persianes elèctriques Barcelona.

 

Tel.637709226  persianer a domicilio

 Instal·lació de motors elèctrics per a persianes de llar.

Ciutat Vella:
 La Barceloneta
 El Gotic
 El Raval
 Sant Pere
 Santa Caterina 
 La Ribera

Eixample:
 Antiga Esquerra de Eixample
 La Nova Esquerra de Eixample
 Dreta de eixample
 Fort Pienc
 Sagrada Família 
 Sant Antoni

Sants-Montjuïc:
 La Bordeta
 La Font de la Guatlla
 Hostafrancs
 La Marina de Port
 La Marina del Prat Vermell
 El Poble-sec
 Sants; Sants-Badal
 Montjuïc
 Zona Franca
 Port El Putget 
 Farró
 Sarrià
 Sant Gervasi

Les Corts:
 La Maternitat
 Sant Ramon 
 Pedralbes

Sarrià: 
 Sant Gervasi
 la Bonanova
 Sant Gervasi 
 Galvany
 les Tres Torres
 Vallvidrera
 El Tibidabo 
 Es Planes

Gràcia:
 La Salut
 El Coll i Vallcarca i els Penitents
 Vila de Gràcia
 Camp den Grassot 
 Gràcia Nova

Horta-Guinardó:
 La Font den Fargues Horta
 La Clota; Montbau;
 El Baix Guinardó
 
Tel.637709226  persianer a domicilio

Bn Garcia ofrece  técnico  profesional a domicilio de arreglo , sustitución de piezas y montaje en Barcelona ciudad capital , barrios , códigos postales y pueblos mencionados en la web

Catalan    Fotos reparaciones    Blog     Toldos    Cambio lonas de toldo    Venta    Arreglo

Todos los códigos postales  Orientables todas marcas

Deje su opinión 

Email. info@persianasbarcelonagarcia.com

Teléfono atención comercial 637709226

Reparaciones mismo día hasta completar agenda


Condiciones de uso    Politica de privacidad términos de uso aviso legal y cookies