Expertos en arreglos de cintas,motorizadas 

Manivela, instalación persianas hogar y comercios

Flexibilidad horaria para reparar Tel.637709226 

PERSIANES ÉLECTRIQUES BARCELONA

Motoritzacions de persianes Barcelona

Motoritzacions de persianes Barcelona

 

motorizar persianas barcelona

 

Motoritzar persianes Barcelona. Opinions de clients, motors tubulars de 40, 60, 70 100 mm molts clients satisfets .La meva primera reacció al haver d'instal·lar el motor en els meus persianes no era la millor, em sentia bastant reticent, pensava que seria car.

Però la veritat és que estava fart d'activar la persiana de manera tradicional, dels problemes que tenia a l'hora de pujar-les i baixar-les, del mal que em feia a l'esquena tirant de la cinta, de l'haver d'estar segur que la cinta no es doblava i no es desgastava de tant ús, que molts components s'avariaran i hagués d'estar de tant en tant canviant-i substituint-los per altres, que les lames es em trenquessin i es em doblaran a causa de les baixades i pujades fortes , etcètera.

motorizacion persianas barcelona         


Per aquests motius, em vaig dedicar una tarda a mirar models de motors que em poguessin ajudar a canviar tot això. Motorització persianes Barcelona, ​​motoritzar persianes elèctriques Barcelona. Un cop vaig tenir temps per comparar entre un motor i un altre, em vaig inclinar a fer tal tasca: instal·lar un motor en el meu persiana, fent-me la tasca aquesta empresa.

Motoriza teus persianes ambs els millors motors del mercat

PERSIANER BARCELONA LOCAL COMERCIAL

Motoritzacions persiana elèctrica Barcelona

Motorització de persianes elèctriques Barcelona Això que pot semblar una ximpleria, la veritat que veient avui en perspectiva, m'adono que va ser una decisió molt bona, molt positiva, ja que la relació entre el preu i la qualitat és altament notòria, guanyant molt més del que en realitat he pagat. I és que els beneficis que es guanyen són tants que la veritat és que segur que després de llegir aquests paràgrafs tu també vas a voler que a tu et instal·lin un motor per persiana.

-En primer lloc, em vas a permetre que et digui que la meva vida és ara molt més còmoda, que he guanyat un benestar enorme que abans no tenia. I és que en decidir que els meus persianes es motorizaran, el que estava aconseguint és que un botó dominés la meva vida. Igual que actiu meu televisor amb només prémer el botó del comandament, o que em connecto al meu ordinador amb tan sols un clic, en el sector de les persianes passa el mateix. Ara un sol moviment del meu dit és suficient per pujar o baixar una pesada persiana. Jo, almenys, no vull que aquest avantatge es vagi, no vull haver de dependre de persianes tradicionals.
 

-En segon lloc, ara m'he adonat d'una altra avantatge enorme, molt gran: la vida útil de les meves persianes és molt més gran. Sí, amic, així és, la durabilitat és ara molt més elevada, fent que triguin molt més en avariar-se. A mi, almenys, des que els vaig posar motor, no m'han espatllat. I això és perquè la persiana puja i baixa de manera natural, de manera més eficaç, sense estrebades, de manera que les seves peces no es van deteriorant de manera tan ràpida. Persianes elèctriques motorització Barcelona.

 


-Per últim, deixa que et comenti el següent: potència, vigor, resistència ... tots aquests termes es poden aplicar ara als meus persianes. I és que, com ja t'he dit, els components i els accessoris es veuen molt més forts, més duradors, més eficaços, més capaços de dur a terme la seva funció, fent que la persiana sigui una màquina més perfecta.
 

Tot el manual té data de caducitat, però la maquinària es construeix per a durar. I clar, no es em pot oblidar dir-te que el millor de tot ha estat dir adéu a la cinta, aconseguir lliurar-me d'aquest accessori ha estat per a mi un alliberament. Encara sort, perquè abans es desgastava, es trencava, em donava problemes, etcètera. Motorització persianes amb motor Barcelona, ​​motoritzar persianes elèctriques Barcelona.

 

Teléfono 637709226 

Instal·lació de motors elèctrics per a persianes de llar

 • Lucas del Raval

  Necesito motorizar tres persianas ¿ que precio tienen las motorizaciones?

  Hola buenos dias necesito motorizar tres de persianas de hogar y quiero saber el precio .

  0 de 0 votos
  • Admin

   Hola lucas no te puedo dar precio porque los precios de las motorizaciones dependen de lo ancho y alto de cada persiana. luego necesito saber si el motor tubular lo quieres con mando o pulsador y si quieres con regata o canaleta. necesito saber todas estas cosas. Un saludo

   0 de 0 votos

Atención comercial

Llamar

Tel. 637709226 

persianas precios económicos barcelona

persianero barcelona

Trabajamos sábado

por la mañana

Teléfono avisos

atención comercial

637709226 

Reparaciones mismo día hasta completar  la agenta del día

reparador economico de persianas barcelona

persianas barcelona

Flexibilidad horaria para reparar hasta las 21 horas

Email. info@persianasbarcelonagarcia.com

Teléfono atención comercial 637709226 

Reparaciones mismo día hasta competar agenda


Condiciones de uso    Politica de privacidad términos de uso y aviso legal