Expertos en arreglos de cintas,motorizadas 

Manivela, instalación persianas 

Tel.637709226

Experts en reparació de persianes cinta motoritzades Barcelona

Telèfon atenció al client 637709226

de dilluns a dissabtes matí.

Experts en reparació de persianes cinta, motoritzades, maneta a Barcelona tots els barris i pobles del voltant 30 quilòmetres
Preus baixos sense competència en reparacions de persianes de llar cinta, corda, maneta, motoritzades un 20% més econòmics molts anys reparant instal·lant i motorizando persianes a Barcelona i alredores molts clients confien en el treball realitzat.
 
 
Reparació de persianes motoritzades Barcelona. a un preu competitiu, un excel·lent treball, un bon nombre de serveis, uns professionals altament qualificats ... aquests són els nostres majors avals a l'hora de parlar de la instal·lació de persianes Barcelona. Quins problemes hi ha? Què errors són els més identificats amb una persiana? Què és el que solem trobar a les persianes que necessiten un arranjament o una reparació? Quines parts són les que més problemes donen?
 
persianes barcelona
 

- Embussos de tot tipus: les estrebades que nosaltres mateixos com a usuaris provoquem són els que produeixen que la cinta s'encalli, majorment a la part de dalt, a la zona del calaix, la qual cosa fa que la persiana ni pugi ni baixi.

- La cinta: i aquesta és la nostra peça estrella, perquè la pobra és la que sol representar, el seixanta per cent de les vegades, el major problema de les persianes, perquè si ella falla, la persiana no sol pujar.
 

- Les lames: les lames es torcen, es dobleguen, es parteixen, es trenquen ... això és una veritat com un temple, perquè al suportar tant pes d'elles mateixes, la seva durabilitat no és massa llarga, a més que estan exposades a un gran nombre d'inconvenients.

- El calaix: és el lloc que alberga tota la maquinària que tingui la persiana. En moltes ocasions, l'acumulació de brutícia, l'aigua que pugui entrar-li per la pluja i altres factors, fan que no pugui realitzar bé la seva funció de salvaguardar tals peces.

-Els motors: els motors són potents accessoris de les persianes que faciliten molt el seu ús, però al mateix temps, també aconsegueixen que hi hagi més problemes, perquè a major nombre de peces que intervinguin grans poden ser la dificultats i les avaries que apareguin i sorgeixin . Nosaltres vam aconseguir que el motor segueixi en condicions favorables, per fer que el teu persiana pugui pujar i baixar de la manera més precisa possible.
 
Els motors persiana barcelona

Motoritzar persianes barcelona

- Altres tipus d'arranjaments: fallades en les cordes, problemes amb els eixos, els rodets es trenquen, el passacintes no va bé ... de tot el que pugui succeir en una persiana ens encarreguem nosaltres. No et preocupis, que som professionals i coneixem bé aquest element, com si ho haguéssim creat nosaltres.

Pots preguntar-nos sense compromís tots els nostres serveis, els preus que els hem posat i qualsevol altre dubte que tinguis.
 
 
 
Reparem i instal·lem en tots els barris de Barcelona persianes enrotllables de llar alumini i PVC
 
Centro Barcelona
Las Ramblas
El puerto 
Gotic Barcelona
La Barcelonette Barcelona
El Raval
Ribera Barcelona
Santa Caterina Barcelona
Sant Pere Barcelona
Poblenou
Tibidabo Barcelona
Pedralbes 
Zona Franca 
Les Planes Barcelona
Nou Barris 
Sarria Barcelona
Hostafrancs 
La Font de La Guantla 
La Marina del Prat 
Sant Antoni Barcelona
La Marina del Port
Antiga Esquerra de l’Eixample
Maternitat I San Roman
Les Corts BarcelonaAtención comercial

637709226 

Trabajamos sábado

por la mañana

Telefono avisos

atención comercial

637709226

Reparaciones mismo día hasta completar  la agenta del día

Email. info@persianasbarcelonagarcia.com

Teléfono atención comercial 637709226

Reparaciones mismo día hasta competar agenda


Condiciones de uso    Politica de privacidad términos de uso y aviso legal